Oikea Paikka Osaamiselle

Monipuolinen HoReCa osaaminen

Monien vuosien kansainvälinen gastronominen kokemus ja aito intohimo hyvään ruokaan ja palveluun ovat johtotähtiämme.

Ohjausta, kehitystyötä ja innovaatiota.

Ravintola-alan konsultointia ja yrityskonseptointia

M.A.T Nimi on enne - namnet är en försägelse 

                                                                                            Mika A Tuomi 

                                                    Chaines de Rotisseur Chef Rotisseur Bailliage National de Finlande

Kuka on M.A.T? . . . Kolmannen sukupolven gastronomi jolle palvelutoiminta ja sen johtaminen on ikuinen rakkaus ja intohimo. Pidän kiinteästi yhteyden asiakaspalveluihin koska kaikki mitä me teemme on yhtä tärkeää kuin koko yritysala missä toimimme.

Juureni ovat on syvällä palvelualalla, olen työskennellyt monissa hotelleissa ja ravintoloissa, joista yli 20 vuotta kansainvälisissä palveluyrityksissä. Kotimaista ja kansainvälistä kokemusta on siis karttunut reippaasti, jota nyt hyödynnän menestyksen takaamiseksi.

Työskentelin ulkomailla pitkät tovit Euroopasta Amerikkaan että vaativassa ympäristössä Afrikassa tehtävissä joissa toimin tulosvastuullisena ravintola ja majoitustoiminnan päällikkönä. Operatiivisena päivittäisjohtajana vastasin korkeatasoisista toiminnoista kuten hotellitoiminta, ravintolat ja baaripalvelut sekä Facility Management. Vastuualueisiini kuului myös henkilökunnan monitahoinen koulutus sekä vastuu osto- ja varastointitoimintojen kehityksestä yksiköissä. Ostotoimintasuunnitelmat olivat vaativia koska hankimme turvallisuussyistä kaiken tarvitsemamme materiaalin Euroopasta.

Luonteeltani olen visionääri mutta dynaaminen aikaansaava tekijä, olen suora mutta reilu, johdan tasapuolisesti, analysoin ja ratkaisen niin tilanteita kuin numeroita ja olen huumorintajuinen tiukoissakin tilanteissa. Viehätys matkustamiseen ei ole tyrehtynyt on se sitten kaukomaille tai automatka kotimaassa ovat ne aina yhtä innostavia, harrastan mm maastokävelyä ja mökin kunnostusta Puumalan luonnossa, lukemisen suhteen olen kaikkiruokainen mistä johtunee laaja yleissivistykseni, otaksun.

Kokeneena alan asiantuntijana tunnen hyvin palvelutuotannon eri osa-alueet, tuote ja konseptikehitysprosessit ja erilaisten tapahtumien tuotantoprosessit ja suunnittelut.

Omaan kattavan klassisen ja modernin esimieskoulutuksen joiden opit hiottu monipuolisilla työkokemuksilla maailmalla. Kun olen johtamistaidon opintoni suorittanut sekä Suomessa, Ruotsissa ja USA:ssa omaan hyvän ja laajan ymmärryksen eri substanssien ja tietojen sujuvaa hallitsemista suomen, englannin ja ruotsin kielillä.

Visionäärinä olen alati kiinnostunut tulevasta, mutta kunnioittaen perinteitä, seuraan ja analysoin nykytilannetta niin taloudellisista näkökulmista kuin asiakaspalvelutarpeista ja muutoksista, osallistun alueen kehittämiseen, koulutan muun muuassa alan uusia tähtiä oppisopimuskoulutuksella OPSON kanssa yhteistyössä. 

HALUATKO OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ?

OSAAMISALUEETChange Management, 

Human Resource

Ihmisten johtaminen palveluyrityksessä, palvelukonseptit ja kehityssuunnitelmat


Liiketoimintasuunnitelmat, 

Strategiset suunnitelmat, 

Gastronomia, ruokakulttuurit, raaka-aineiden hallinta, tuotekehitys,

Hotelli ja Ravintolakonseptit, Tuotekehitys ja Gastronomia