ST1

Safcafe est. 2002

ST 1 Safcafe Valtatie 7
Länsikaari 1,   07900 Loviisa 
Puh 019 517 100 
info@safcafe.fi


Aukioloaikamme:


Kahvilaravintola avoinna

Arkisin           06.00 - 20.00 

Lauantaisin    07.00 - 19.00

Sunnuntaisin  08.00 - 19.00

 

Ravintolan keittiö on avoinna 

Arkisin 10.00 - 20.00 

Lauantaisin 11.00  - 19.00 

Sunnuntaisin suljettu


Scan Burger Grilli avoinna 

Arkisin 10.00 - 19.50 

Lauantaina ja Sunnuntaina 10.00 - 18.50 

Tervetuloa Safcafeeseen, 

todelliseen ruokakeitaaseen Loviisassa, joka sijaitsee historiallisella alueella missä Suomen ensimmäiset valtiopäivät avattiin, alue joka jakaa Suomi 100 vuotista itsenäisyyttä, vuosisataista historiaa ja tietenkin perinteitä. Tänne ovat kaikki vanhat ja uudet ystäväni tervetulleita nauttimaan oikeasta keittiötaiteesta kodinomaisessa ympäristössä. SafCafen on pelastanut nälkäisiä valtatien matkustajia vuosia vuodesta 2002 lähtien.

Täällä häärään minä, teidän "Gordon Ramsay"; Mike A Tuomi, paitsi että minä en kiroile. Täällä seuraan ruokaperinteitä mutta modernilla twistillä höystettynä. Meidän keittiössä tehtyä ruokaa, vatsasi ja sielusi laulaa sinfoniaa. Valikoimamme on uskollinen suomalaisiin raaka-aineisiin ja perinteisiin. Todellista ruokaa, jota juhlitaan ja joka inspiroi. Se joka inspiroi minua luomaan Caviar Cuisinen.

Edullinen ja monipuolinen lounas kuuluu päiväämme. Joka päivä vaihtelevia kotimaisista tuotteista valmistettuja lounasruokia. Tavoitteenamme on yhdistää laadukkaat raaka-aineet humanitäärisiin hintoihin ja ystävälliseen palveluun. Ja tietysti luomme puitteet järjestämällä juhlia ja ruokailuja eri tapahtumissa. Silloinkin hinnoilla, jotka ovat enemmän Siberiaa kuin Esplanadea. Vaikka sinun ei tarvitse vertailla. Safcafetissa vain ruoka maistuu niin kuin sen pitää. Kuin kotona!

Jos haluat nauttia hyvästä ateriasta keskellä hektistä päivää, meillä on päivittäin lounaaseen kuuluva runsas ja raikas salaattipöytä, useita vaihtoehtoja lämpimiä ruokia ja jotain makeaa lopuksi ja tietty kahvit. Voimme tarjota kokoustilat erilaisille ryhmille, tapahtumille tai kick-offeille. Sopimuksen mukaan kokouspaketit voivat sisältää sekä kahvin ja voileipiä, lounaan ja iltapäiväkahvit vastaleivottujen munkkien kera. A 'la Carte ruokalistalta löytyy laaja valikoima ruokia, mutta jos sinulla on joku mielihalu, teemme sen mieluusti, jos vain meillä on raaka-aineet kotosalla.

Tervetuloa meille vanhat että uudet ystävät. Ystävät, jotka jakavat intohimoni todelliseen keittiöön....

Ja elämään.

Soita minulle 050 - 3884143 niin voimme puhua ruoka-ideoistamme enemmän.

Ruokaisin terveisin Mika A Tuomi

Välkommen till Safcafet

den riktiga matkrogen i Lovisa, och som sig bör ligger den i trakten var första statsorden anordnandes, trakten som delar Finlands 100-åriga självständigheten, historian och traditioner. Hit är alla mina gamla och nya vänner välkomna för att njuta av det rätta köket i den hemliknande miljön. Den genuina SafCafen har frälst hungriga resenärer under alla år sedan 2002. 

Här huserar jag, ert egen "Gordon Ramsay"; Mike A Tuomi, fast jag svär inte. Här övervakar jag mattraditioner genom tiderna. Rejäl mat. Mustigt, kryddigt och mätt blir Du. Menyn blir obrottsligt trogen till finska råvaror och traditioner. Den riktiga mat, det som hyllas och som inspirerar. Den som inspirerade mig att skapa Caviar Cuisine.

Med prisvärda och mättande luncher. Varje dag varierande lunchrätter som framställs av inhemska råvaror. Vår målsättning ät att kombinera kvalitetsråvaror med humana priser och högst möjliga service. Och förstås lagar vi mat och arrangerar festlighet och catering till olika evenemang. Även då till priser som är mer Sibiriens än Esplanaden. Fast du behöver inte jämföra. Det är bara på Safcafet som mat smakar som det ska, som i hemmet!

Våra målsättning är erbjuda go' måltid med plånbokvänliga prisnivån.

Om Ni vill njuta gott mitt i hektiskt arbetspass, har vi dagligen lunch med salladsbuffet, varmrätter och nånting gott att avsluta med . Dessutom kan vi erbjuda konferensmöjligheter för grupper med konferenspaket som innehåller såväl morgonfika med macka, lunch och eftermiddagskaffe med nybakade munkar. Våra ordinarie menyn innehåller brett urval olika maträtter, men om Ni har nån önskemål, uppfyller vi den gärna, om vi bara har råvaran.

Välkommen hem säger jag till mina gamla och nya vänner. Vänner som delar min passion för det riktiga köket. 

Och livet.

Slå en signal till mig på 050 - 3884143 så vi kan prata om våra matidéer.  

Med Magkurr, Mika! 

              Suomalaisen Ruuan Pääkonttorissa emme myy vain ruokaa luomme miellyttäviä hetkiä päivääsi

Hyvää ja maistuvaa ruokaa

Tuoreita kotimaisia raaka-aineita

Reilut annokset

Makujen ja värien sinfoniaa

PIDÄTKÖ HYVÄSTÄ RUUASTA JA KORKEATASOISESTA PALVELUSTA?